Aluvision – Outdoor living

Good vibes, good life.

Een goed leven is een verzameling van leuke momenten. Met Aluvision’s nieuwste Outdoor Living collectie zijn deze momenten binnen handbereik. Een breed scala aan modulaire leef units, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Beleef jouw ultieme vakantiegevoel met Aluvision.

Our mission is Imagineering. We inspire & connect partners on their creative journey to design and build modular environments.

Kiezen voor Aluvision?

Aluvision ontwikkelt al bijna twee decennia revolutionaire nieuwe producten. Door out of the box te denken ontstaan nieuwe kansen in bestaande markten.

De pergola’s en cabana’s van Aluvision voor Outdoor Living bieden architecturale structuren die worden gevormd door een uniek ontwerp, uitstekende kwaliteit en hoge efficiëntie. Dankzij deze kernfuncties kunnen onze partners een unieke buitenervaring voor hun klanten creëren.

Aluvision is de originele producent van het Puro gamma.

 • Innovatie

  Met onderzoek en ontwikkeling als kern van ons bedrijf, willen we intelligente producten bouwen met een strak design, en blijven we continu op zoek naar nieuw technologieën.

 • Modulariteit

  Modulariteit vormt de kern van ons ontwerp. Creëer eindeloze combinaties en creatieve oplossingen met een breed scala aan materialen, afwerkings-opties en duurzame producten.

 • Kwaliteit

  Van productie tot customer service, we streven voortdurend naar hoogwaardige kwaliteit. We leveren wat we beloven dankzij uitgekiende interne kwaliteitscontroles en verliezen daarbij nooit de details uit het oog.

 • Efficiëntie

  Maximale output met minimale inspanning, dat is ons doel. Ons modulaire systeem voor buiten-omgevingen is eenvoudig te bouwen en zorgt voor een hoog rendement van de investering.

 • Bekroond design

  Productontwerp gedreven door elegantie, precisie en vakmanschap zorgt voor unieke architecturale ervaringen en resulteert in wereldwijde erkenning: de Aluvision Outdoor Living collectie won de North American 2020 Gold Award voor Most Valuable Outdoor Product, evenals de 2021 German Design Award.

Box unit

Een Aluvision Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Voor jezelf of met vrienden en familie.

Bay unit

Een Aluvision Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten.

Geniet van een verfrissend zomerbriesje of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen. Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?

Een zwembad in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!