• Introductie

  Na het eerste contact schuift onze architect graag mee aan tafel om te luisteren naar jouw vragen en verwachtingen. We bekijken de beste ligging voor jou zwembad of zwemvijver in het huidige concept. Wil je toch graag de aankleding rondom je waterpartij of zelfs heel de tuin opnieuw vormgeven? Laat ons inspireren door jouw dromen. Samen bekijken we jouw project tot in detail.

  Alles helder? Dan stellen we een prijsbepaling op van jouw ontwerp.

 • Voorstudie

  We komen langs voor een eerste studie en meten alles tot in de kleinste details op. Zowel de stijl van je woning als de omgeving is een aandachtspunt. Onze architecten geven professioneel advies en werken een 2D voorontwerp op maat uit volledig in lijn met jouw verwachtingen. We verwerken jouw feedback en finaliseren je concept.

 • Ontwerp

  Na enkele feedbackrondes maakt onze tuinarchitect, optioneel, het finale 3D ontwerp. We brengen elke detail in rekening, van tuinverlichting, materialen en beplanting tot een unieke tuinafwerking. Dit ontwerp bevat meteen alle detailplannen om de aanleg van je tuin mogelijk te maken.

 • Offerte

  Ontwerp klaar? Dan bespreken we een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. Want open en duidelijk communiceren is één van onze troeven

 • Planning & realisatie

  Op papier is alles volgens uw dromen? Dan gaan we dit toch gewoon realiseren! Met meer dan 15 medewerkers staan wij elke dag voor u klaar. Passie, toewijding en kwaliteit is wat u mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en een timing voor uw project, waar we ons ook aan houden. Elk project wordt van start tot eind aan één stuk door afgewerkt.

 • Naservice

  Is jouw zwembad of zwemvijver tot in de puntjes aangelegd? Check! Concept Pools verzorgt een perfecte na service. Bij oplevering krijg je expertadvies over heel je installatie, met de bijhorende documentatie en handleidingen. Is er toch iets niet duidelijk? Contacteer ons onmiddellijk en wij helpen je verder. Onze technieker staat ook altijd klaar om u ten allen tijden uit de nood helpen, 24/24 – 7/7.

Heb je een zwemvijver of zwembad voor Concept Pools?

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!