Over ons

Meet & Greet de drijvende krachten achter Concept Pools

Al vrienden sinds hun studies en sinds 2012 ook zakenpartners, Nicky Daems en Bart Sysmans zijn een complementair en gedreven duo met een hart voor prachtige tuinen. Enkele jaren geleden besloten ze beiden hun eenmanszaak stop te zetten om samen 1 onderneming groot te brengen: Concept Pools. Hun visie? Iedere tuin heeft een eigen concept en voor elke tuin, omgeving en vorm kunnen wij een uniek concept uitwerken.

Samen met een topteam werken aan een succesverhaal

Concept Pools investeert in de juiste talenten en in up-to-date kennis van onze sector, van nieuwe duurzame materialen tot innovatieve ideeën. Jaarlijks bezoeken we verschillende tuinbouwbeurzen, boomkwekerijen en gespecialiseerde tuinbedrijven waardoor we onze klanten steeds beter kunnen inspireren. Met een enthousiast team van 12 vakmannen zorgen we voor de totaalopvolging en afwerking van jouw tuin.

Unieke dienstverlening over heel Vlaanderen

Wil je een unieke tuin laten ontwerpen of je huidige tuin volledig renoveren? Concept Pools werkt met vaste partners en denkt proactief mee na over het tuinontwerp zodat de aanleg vlot kan verlopen. We komen graag ter plaatse om rond te kijken en professioneel advies te geven.

 Een werkdag bij Concept Pools…

  • PERSOONLIJK │ Je krijgt 1 centraal aanspreekpunt voor al je vragen tijdens het volledige project.
  • STIPTHEID │ Van start tot finish, één team werkt aan één stuk door op jouw project.
  • KWALITEIT │ Zetten we op nummer één in advies, producten en service.
  • TRANSPARANT │ We houden van duidelijke afspraken en prijsoffertes.